![]() |
hmmm random isanity sounds fun fun fun
ahem this demon inside of me wants to get ou all it does is scream shout i try not to let them out they tell me to hurt myself they tell me to hurt myself! they tell me to hurt my self! but i tell them not and ahghgaaaaa!!!! i hear voices..... i don't think they like you! |
Well, I suppose you'd get a snot pile that smells a lot like a Jigaboo's anus. Whatever the #### a Jigaboo is.
|
Quote:
WE HAVE A WINNER!! *throws confetti* Yip-yip-yipykiay!! |
I just decided we need ta bring this thread back.
C'mon ppl!! LET IT ALL OUT!!!! jigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboo jigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboo jigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboo jigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboo jigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboo jigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboo jigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboo jigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboo jigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboo jigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboo jigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboo jigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboo jigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboo jigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboojigaboo |
i was in a dream when i guy that looked like a ant came up to me and said hey have spare change and i threw a golopolis tit and hey go's i know u and i winked at him and went into kfc
|
<span style='font-family:impact'><span style='font-size:14pt;line-height:100%'>PENS INK IS BAD 4 U!!! I LOVE CHOCALATE CHIP COOKIES N I TINK DIS IS A LOUSY GAME!!!!!!!!!!!!</span></span>
|
I SAY DUMB STUFF I JUS LIKE WRITING THINGS DOWN.
DUNNO Y IM JUS WIERD. |
<span style='font-family:waveyimpact'>LKAHJKHSJKUAHJGJHGAJJHAKJH
AJKSHKJGHSKHKLLKGBXJHIUQYI(POIPQIKJKLHIUQWHJ AJHKGBXJHBIGBQWSHBJKABGKJ!!!!!!!!</span> |
:) im a wierdo psyco insane.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAHHHHHHHHH HHHHAAHHHHHHHHHHAHHHHHHHHAHHHHHHHHHHHAAA AAAAAAHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAHHHHHAAAAAAAAAAHHHHHHAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAA AAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!! |
ok first off that is called post cramming and you will get busted for that
second off this topic is dead me inc tarkan razz and brainded and warmor took it out to the field and shot it GOT IT!? http://www.angelfire.com/anime3/chaos_d3k/Chaos.gif |
| All times are GMT -7. The time now is 06:29 AM. |